Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

προσκληση σε πρωτοβαθμια σωματεία, επιτροπές αγώνα και αγωνιστές

Τα φετινά εγκαίνια της ΔΕΘ και οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού σηματοδοτούν για το εργατικό κίνημα την έναρξη του δεύτερου γύρου του αγώνα για την ανατροπή του "επικαιροποιημένου" μνημονίου και συνολικά της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και κεφαλαίου. Η συντεχνία τραπεζιτών, βιομηχάνων, εφοπλιστών,καναλαρχών και των πολιτικών εκπροσώπων τους έχει ήδη βυθίσει την εργατική οικογένεια στην χρεωκοπία και τη φτώχεια και θα βαφτίσει "συντεχνιακούς" όλους τους αγώνες που θα ξεσπάσουν το επόμενο διάστημα από την πλευρά των εργαζομένων.





Απέναντι σ'αυτή την πολιτική το εργατικό κίνημα μακριά από λογικές γραφειοκρατίας, ηττοπάθειας και διάσπασης της τάξης, χρειάζεται να συζητήσει μετά την πρώτη μάχη της ΔΕΘ για την συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα. Σε αυτή την κατεύθυνση έχουν ήδη συζητήσει τα συντονιστικά των πρωτοβάθμιων σωματείων σε πολλές πόλεις αλλά και άλλες επιτροπές και πρωτοβουλίες αγώνα.



Καλούμε σε συνέλευση όλο το δυναμικό του αγώνα που έδωσε δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις της περσινής χρονιάς για να συζητηθεί η προοπτική και ο σχεδιασμός του κινήματος την Κυριακή 12/9 στις 11πμ στο κτιριο της ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 53)



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου