Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινωση για εργατικό ατύχημα στον υπο κατασκευην αυτοκινητοδρομο Αθηνας-Πατρας

Η Θέση του Σωματείου μας μέχρι τώρα:
16/06/2010Συνάντηση με την εργοδοσία. Αιτήματα μεταξύ άλλωνΑποκλειστική απασχόληση των εργαζομένων στην ειδικότητα και στον τομέα που έχουν προσληφθεί.

3/8/20104ωρη στάση εργασίας .Αιτήματα μεταξύ άλλωνΗ τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειαςΚαι η άμεση πρόσληψη εργαζομένων για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν

11/8/20104ωρη στάση εργασίας. Αιτήματα μεταξύ άλλωνΗ τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειαςΚαι η άμεση πρόσληψη εργαζομένων για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν

1/9/201024ωρη Απεργία. Αιτήματα μεταξύ άλλωνΝα σταματήσει τώρα η παράνομη χρησιμοποίηση των εργαζομένων σε άσχετες εργασίες σε σχέση με την ειδικότητα για την οποία προσλήφθηκανΑπάντηση της εργοδοσίας:- «Αόριστο το αίτημα του Σωματείου για την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας και μάλλον ανεδαφικό.»- «Το προσωπικό των τμημάτων είναι επαρκές»- «Η εταιρεία επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της.»Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:2/9/2010Ένας συνάδελφος μας τραυματίας.Εκτελούσε εργασία με ανυψωτικό μηχάνημα το οποίο ανατράπηκε, δίχως να έχει το απαιτούμενο δίπλωμα και την ανάλογη εμπειρία. Γλίτωσε από θαύμα.Θα περιμένουμε μήπως να συμβεί το μοιραίο? Ως εδώ.Σταματήστε να παρανομείτε τώρα. Σταματήστε να απειλείτε και να εκβιάζεται.Άμεση πρόσληψη εργαζομένων για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν.Να σταματήσει τώρα η παράνομη χρησιμοποίηση των εργαζομένων σε άσχετες εργασίες σε σχέση με την ειδικότητα για την οποία προσλήφθηκαν.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ:

«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»

http://www.galaria2010.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου