Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

BANQUET: Ενημέρωση από την επιτροπή αλληλεγύης

Αποφασίστηκαν:




1. Την Παρασκευή 11/6 στις 8μμ Αυτοοργανωμένη Κουζίνα μετά μουσικής για την οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων στο BANQUET. Θα λάβει χώρα έξω από το BANQUET (Δημητρίου Γούναρη 7). Καλό είναι να είναι κόσμος από τις 7 για βοήθεια.



2. Πορεία μέσα στην επόμενη εβδομάδα στο πρότυπο προηγούμενης διαδήλωσης που είχε περάσει από καταστήματα του επισιτισμού. Θα λήξει την Τετάρτη 9/6 που θα ξαναγίνει επιτροπή αλληλεγγύης (κυρίως για διαδικαστικα) στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο.



3. την Τετάρτη επίσης θα λήξει αν τελικά θα ξαναπάμε σε κατάστημα συμφερόντων της εργοδοσίας του BANQUET στην Καλαμαριά.



4. Την επόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 16/6 θα γίνει συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης στο θέατρο κήπου (απεναντι από τη ΧΑΝΘ). Ονόματα θα ανακοινωθούν συντομα.



5.Ακόμα επειδή το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης είναι σημαντικό γιατι τα έξοδα είναι πολλά (και οι 9 -που παίζει να γίνουν και 10- θα καταθέσουν νέες αγωγές ) αποφασίστηκε να γίνει έκληση σε σωματεία, συλλόγους, συλλογικότητες κ.α. να μαζέψουν με όποιον τρόπο μπορούν χρήματα.



6.Νέα συνάντηση της επιτροπής αλληλεγγύης την Τετάρτη 9/6 6μμ στο Εργατικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου