Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ RIO

Αλλοι 6 εργαζομενοι προστεθηκαν στον μακρυ καταλογο της ανεργιας-μετα και τις μαζικες απολυσεις και κλεισιματα φαρμακοβιομηχανιων-.Και οι6 εργαζοταν στο καζινο του ΡΙΟ.
Η διοίκηση της εταιρείας στο όνομα της απαιτούμενης λογω της κρισης  αναδιάρθρωσής της για την περαιτέρω αύξηση της κερδοφορίας της, στερησε το δικαιωμα της δουλειας σε αυτους τους 6 εργαζόμενους.Αξιζει να σημειωθει οτι η εροδοσια με καποια τερτιπια προσπαθησε  να εμφανίσει την σφαγή πιο ανθρώπινη βάζοντας υποτιθεται κοινωνικά κριτήρια(δεν είναι παντρεμένοι με παιδιά, άρα και περισσότερες υποχρεώσεις κοκ).
Οι εργαζόμενοι του καζινο θα πρεπει  να επιβάλουν με τις  αυτοδιευθυνομενς αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις την ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων μας. Η ρήξη με τη διοίκηση της επιχείρησης είναι ο μόνος δρόμος για να υπερασπιστούν το δικαίωμα τους στη δουλειά, και να κοψουν την ορεξη καθε λογης αφεντικων σε ολους τους εργασιακους κλαδους για  οποιαδήποτε προσπάθεια της στο μέλλον να πράξουν το ίδιο. Αν δεν πάρουν την αυτοοργανωμενη δραση σαν  απάντηση  τωρα που πρέπει  θα ακολουθήσει ενας νέος εργασιακος μεσαιωνας για όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου