Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Δυο ακομα θανατοι εργατων

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο εργαζόμενοι, τα ακριβή αίτια των ατυχημάτων τους διερευνώνται από Επιθεωρητές του ΚΕ.Π.Ε.Κ Αθηνών και του ΚΕ.Π.Ε.Κ Ανατολικής Αττικής & Βορείου Αιγαίου.




Ειδικότερα, ο Μωρογιάννης Βασιλείος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν, κατά την διάρκεια επισκευής κυλίνδρου σε τόρνο, μεταλλικό αντικείμενο τον χτύπησε στο κεφάλι. Επίσης, ο Σακαράκη Χρήστου 41 ετών ήταν υπάλληλος εταιρείας χωματουργικών εργασιών στη Παιανία. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του, βαρέου τύπου ερπηστριοφόρου φορτωτής που προσπαθούσε να ανεβάσει σε καρότσα φορτηγού ανετράπη, με αποτέλεσμα σοβαρά τραυματισμένος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο», όπου και απεβίωσε στις 3:30 μ.μ.



Σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας αναφέρει ότι σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις. Η έκθεση αυτοψίας θα διαβιβασθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.



αναδημοσιευση απο το tvxs

σχολιο ΕΠΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩ: δεν προκειται για ενα ακομα ατυχημα,αλλα για δολοφονια των εργοδοτων
                                        με την πληρη καλυψη του κρατους.ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ                                                    ΣΤΙΣ      ΕΡΟΔΟΤΙΚΕΣ                      ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
 
ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ
ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ   ΤΗΝ  ΟΜΕΡΤΑ   ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ   ΕΠΙΒΑΛΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου