Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Δύο τραυματίες ωρομίσθιοι στη ΝΕΤ 1000 διαδηλωτές

http://www.alfavita.gr/ank_b/ank3_5_10_1515.php σκηνές από τη βίαιη επίθεση της αστυνομίας εναντίον ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στη ΝΕΤ




Σύμφωνα με δήλωση της Αγγελικής Φατούρου, μέλους του ΔΣ της ΟΛΜΕ, αυτή τη στιγμή οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί κάνουν διαδήλωση στην Αγία Παρασκευή. Το μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ Αγγελική Φατούρου δήλωσε ότι "είναι απαράδεκτη η παρουσία και η χρήση βίας των αστυνομικών δυνάμεων απέναντι στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι απλά ζητούσαν να εκφράσουν και αυτοί την άποψή τους στην εκπομπή που θα μιλούσε η υπουργός παιδείας".







Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών (ΠΕΑΕ) Χρυσούλα Παπαγεωργίου δήλωσε ότι "φτάσαμε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δεκάδες αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο απαιτώντας να παρέμβουμε με μία δίλεπτη δήλωση στην εκπομπή που θα μιλούσε η Αννα Διαμαντοπούλου. Στον πρώτο όροφο μας περίμεναν ΜΑΤ που επιτέθηκαν απρόκλητα, χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα πολλούς συναδέλφους εκ των οποίων δύο σοβαρά, στο κεφάλι και τα πλευρά".
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1162744
ΔΕΙΤΕ και το βίντεο από την κατάληψη της ΕΡΤ:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1162715
 
ενημερωση στα αγγλικα:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1162854
και ενα ακομα βιντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=GI4TkSM3TR4&feature=player_embedded

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου