Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ Η ΕΤΙΒΕΤΕ ΣΥΜΜΤΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 5/5/2010

Συνάδελφοι, συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά, μαζί με την Ομοσπονδία μας την ΠΟΣΠΕΡΤ, στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ από ώρα 05.00 της Τετάρτης 05 Μαΐου 2010 έως ώρα 05.00 της Πέμπτης 06 Μαΐου 2010.
ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ

1. ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

2. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ «ΕΝΟΙΚΙΟ» ΗΤΟΙ: ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ (25), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΑΡΑΝΤΑ (40) ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15).

3. ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Την μέρα της απεργίας θα καλυφθούν μόνο οι απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες από το προσωπικό ασφαλείας που θα είναι:

Α. Για τα παραρτήματα Θεσσαλονίκης των Εθνικής Εμβέλειας Τηλεοπτικών Σταθμών ένας Τεχνικός ροής και ένα Τηλεοπτικό Συνεργείο σε μία βάρδια.

Β. Για τους υπόλοιπους Τηλεοπτικούς Σταθμούς που έχουν έδρα την Βόρεια Ελλάδα ένα Τηλεοπτικό Συνεργείο και οι προγραμματισμένες βάρδιες στην ροή, με την προϋπόθεση ότι θα παίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα κρόουλ για την απεργία μας με αναφορά στα αιτήματα μας.

Γ. Για τις Εταιρείες Παραγωγής ένα τηλεοπτικό συνεργείο, εφ’ όσον κριθεί απαραίτητο.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν προγραμματισμένο ρεπό την Τετάρτη να ζητήσουν από τους υπευθύνους να το προγραμματίσουν σε άλλη μέρα.

Οποιαδήποτε απασχόληση προσωπικού πέραν του προσωπικού ασφαλείας(ενοικιαζόμενου κλπ) είναι δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού και διώκεται ποινικά.

ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε Τ Ι Τ Β Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου