Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

live your myth in greece....

Κράτος και κεφάλαιο του μνημονίου εδωσαν σήμερα τα ρέστα τους απαντώντας με βία στο αυτονόητο αιτημα των εργαζομένων να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους μηνών,αλλα και μια σταθερή εργασία.
Η κρατική κλίκα δεν δίστασε να στείλει τα ΜΑΤ,εναντια στους απεργούς-συμβασιούχους στην Ακρόπολη.Οι δυνάμεις καταστολής ασχημωνώντας όπως πάντα έδειξαν το άθλιο πρόσωπο της εξουσιας,χτυπώντας, συλλαμβάνοντας και ψεκάζοντας με χημικά τους εργαζόμενους που περιφρουρούσαν το εργασιακό τους χώρο.

 Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση  για τη σημερινή της άνανδρη επίθεση με χημικά, γκλομπς και συλλήψεις ενάντια στους εργαζόμενους συμβασιούχους του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ακρόπολη.
Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι αγωνίζονται και διεκδικούν τα δεδουλευμένα μαζί με σταθερή δουλειά , αιτήματα που σήμερα διεκδικούν 100δες χιλιάδες εργαζόμενους και στη χώρα μας.Σαν ΕΣΕ  στηρίζουμε τον δίκαιη πάλη των εργαζομένων συμβασιούχων στο Υπουργείο Πολιτισμού και τους και στηρίζουμε επίσης  τον αγώνα  τους ενάντια στη βάρβαρη πολιτική του κράτους του κεφαλαίου, και  της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Οι συμβασιούχοι καλούν σε συγκέντρωση και πορεία στις 5:00 το απόγευμα εξω  απο  την είσοδο της Ακρόπολης.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΗΘΙΑΝΑΚΙΣ
δείτε σχετικά βίντεο: http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11539758
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1214891

1 σχόλιο:

  1. για το ιδιο θεμα υπαρχουν και αυτα:
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1215112
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1215145
    μπορεις να τα κανεις copy -paste για να τα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή