Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

*Για σημερα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ εχουν αποφασισει αποκλείσμο της οδού  Αγ. Δημητρίου στο ύψος της ΓΓ Μακεδονίας Θράκης στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να έχουν συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Τζάκρη,για τα κομιστρα στα ασθενοφορα και στο επερχομενο κινδυνο να ιδιωτικοποιηθει το ΕΚΑΒ.

*Την Παρασκευή γίνεται ξανά τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας (Πειραιώς) για τις απολύσεις στο "Σύγχρονο". Στις 12.30 μ.μ. ο ΣΕΦΚ οργανώνει μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο. Είναι η πιο κρίσιμη στιγμή της μάχης και χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων! Στην αλληλεγγύη και στην ενότητα η δύναμη - στον αγώνα η νίκη!

*Αποκλεισμοί 30/6, 1/7, 2/7 στις 9μμ στο καφε "ΚΑΦΕΝΑΙ" Εθνικης αμύνης απέναντι από τη λέσχη αξιωματικών για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του καταστήματος.

*Τρίτη 6/7 στις 10.00 π.μ. έχει οριστεί 3μερής συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας (Σουρμελή 2 & Αχαρνών – Πλ. Βάθης). Να είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε τη συναδερφο Χαρά ( http://epitaprosw.blogspot.com/2010/07/blog-post_8401.html )

*Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Ιουλίου, ημέρα που κατατίθεται προς ψήφιση το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.(σχετικα:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1189447)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου