Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΓΡΑ» (έκτακτη ανακοίνωση)

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής










ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΓΡΑ» (έκτακτη ανακοίνωση)







Το πρωϊ της Δευτέρας 8/3/10 έγινε συνάντηση ανάμεσα στον απολυμένο συνάδελφο από τις εκδόσεις ΑΓΡΑ και τον εργοδότη, παρουσία των δικηγόρων των δύο πλευρών και του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής.









Η συνάντηση κατέληξε στους όρους για την επαναπρόσληψη του Ντίνου Παλαιστίδη στις εκδόσεις ΑΓΡΑ. Υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών και έμεναν ορισμένες «τεχνικές» λεπτομέρειες για να μπουν οι τελικές υπογραφές. Να επισημάνουμε ότι, μέχρι σήμερα το πρωϊ (Παρασκευή 12/3/2010) οι εκδόσεις ΑΓΡΑ δεν έχουν ακόμη λύσει τις «τεχνικές» λεπτομέρειες.











Αμέσως ανακοινώσαμε ότι οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν. Ανακοινώσαμε επίσης, πως στις 5.00 μ.μ. της επομένης ημέρας (Τρίτη 9/3/2010) θα κλείσει το σχετικό με την απόλυση blog που ο Σύλλογός μας είχε φτιάξει. Αν και πολλοί μας προέτρεπαν και μας καλούσαν επίμονα να κρατήσουμε το blog, εμείς προχωρήσαμε στο κλείσιμό του, σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχαμε κάνει, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι υπήρχε αλληλοδέσμευση των δύο πλευρών (Σύλλογος Υπαλλήλων και εκδόσεις ΑΓΡΑ) για να κλείσουν τα σχετικά blog που είχαν ανοιχτεί.









Οι εκδόσεις ΑΓΡΑ δεν προχώρησαν σε μια ανάλογη κίνηση. Δημοσίευσαν στο blog τους την παρακάτω ανακοίνωση:



«Οι Εκδόσεις Άγρα βρίσκονται στο τέλος των διαπραγματεύσεων για την επαναπρόσληψη του Ντίνου Παλαιστίδη. Δεν έχει μπει, όμως, τελική υπογραφή.

Όταν αυτό συμβεί, ελπίζουμε άμεσα, θα αναρτηθεί στο facebook, στο blog και στο site μας η επίσημη ανακοίνωση της «Άγρας» σχετικά με το θέμα. Μια εργάσιμη μέρα μετά, θα σβηστούν όλες οι παλαιότερες ανακοινώσεις της «Άγρας» στο Διαδίκτυο».









Αποφασίζουμε και ξανανοίγουμε το blog και δηλώνουμε: αφού η ιστορία κλείσει με τις τελικές υπογραφές και την κατάθεση της επαναπρόσληψης στην Επιθεώρηση Εργασίας, θα κυκλοφορήσει η επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου μας σχετικά με το θέμα, και δύο εργάσιμες μέρες μετά το blog θα κλείσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου